Ideasta keittiöksi

1
Inspiroidu
Selaa upeita keittiömallejamme netissä ja varaa aika Showroom näyttelytilaan, missä voit inspiroitua entistä enemmän. Asiantuntevat myyjämme auttavat Sinua valitsemaan tyyliisi sopivat elementit, ominaisuudet ja yksityiskohdat.

Kodinkoneet ovat oleellinen osa keittiötä. Valitsemme keittiöpakettiisi oikeat kodinkoneet.
 
2
Suunnittelu ja tarjous
Kun oikeat elementit omaan unelmien keittiöön löytyy alkaa sen suunnittelu. Myyjä tekee keittiösuunnitelmasta visualisoinnin, josta valmis lopputulos nähdään mahdollisimman tarkasti ja suunnitelmasta voidaan antaa tarjous.

Suunnitteluun tarvitsemme oikeat mitat. Tilan muodon näemme pohjakuvasta. Kokkolan seudulla tarjoamme mittauspalvelua. Tarkat mitat voi ottaa myös timpuri tai asiakas itse ohjeidemme mukaan.
 
3
Toteutus
Asennus voidaan tehdä asiakkaan toivomusten mukaan. Asiakkaalla voi olla oma timpuri tai asiakas voi asentaa keittiön myös itse. Yhteistyökumppaneidemme avulla voimme tarjota keittiön myös valmiiksi asennettuna.
 
4
Rahoitus
Uuden keittiön rahoittamiseen on käytössämme joustavia rahoitusratkaisuja Handelsbankenin ja Nordean kanssa. Muista kysyä lisää rahoituksesta keittiökauppojen yhteydessä.
 
5
Takuu
Tarjoamme 10-vuoden takuun kaikille keittiön saranoille ja mekanismeille. Tasojen ja ovien takuut vaihtelevat kuudesta kahdeksaantoista kuukauteen.