HUUSHOLLI KEITTIÖT – VUOSI 2017

HUUSHOLLI KEITTIÖT – VUOSI 2017

Vuosi 2017 on ollut täynnä jos minkälaista kampanjaa, talonäyttelyä, messua sekä aivan ihania asiakkaita. Olemme saaneet kunnian olla mukana monen eri talotehtaan taloesittelyssä sekä toimittaa kalusteet moneen kotiin. On ihanaa nähdä kuvia valmiista kodeista ja tästä syystä olemme käyttäneet Instagramissa häshtagia #huushollikeittiöt, jonka takaa löydätte kuvia toimittamistamme kalusteista, pienestä hallitusta kaaoksesta remontin keskellä sekä upeista valmiista kodeista.


Vuoteen 2017 on mahtunut myös myymäläremontteja, uusia työkavereita sekä uusia yhteistyökumppaneita. Myymäläämme on saatu ihana uusi romanttinen ryhmä, jossa on enemmän ja enemmän menevä Bora liesi sekä aamiaiskaappi joka on juuri nyt se uutuustuote, joka on oltava jokaisessa kodissa. Haluammekin kiittää kaikkia tavarantoimittajiamme siitä, että pidätte meistä niin hyvää huolta. Koulutatte meitä uutuustuotteista ja kysytte juuri meidän mielipidettä tuotevalikoiman uudistamisesta. Teemme hyvin tiivistä yhteistyötä toimittajiemme kanssa ja tänäkin vuonna äänestimme henkilökunnan kesken omasta mielestämme parhaan edustajan vuodelle 2017. Pääpalkinto lähti Helatukun edustajalle, joka on meille yksi uusimmista edustajista, mutta siitä huolimatta on hän hoitanut työnsä loistavasti ja palkitsemme hänet todella hienolla lahjalla.


Huushollin täysihoito on ollut aikamoinen hitti kuluneen vuoden aikana ja asennustiimimme onkin ollut aika täyteen varattu varsinkin loppuvuoden. Meillä on onneksi loistava asennustiimi, jonka ansiosta saamme toteutettua täysivaltaisen remontin kohteeseen kuin kohteeseen. Vuoden aikana saimme myös vahvistusta suunnittelutiimiimme sekä tuotannon puolelle tasaamaan tilannetta.

Suuri kiitos kaikille asiakkaille!

Haluamme kiittää kaikkia asiakkaitamme kuluneesta vuodesta. Olemme saaneet Teiltä arvokasta palautetta ja kommenttia, jonka avulla pystymme kehittämään toimintaamme, koska haluamme jatkossakin olla tunnettuja hyvästä laadusta sekä suunnittelijoidemme ammattitaidosta.

Oikein hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta kaikille!

T. Linda ja muu Huushollin väki