Keittiöt

Valitse makusi mukainen keittiö

Olemme Kokkolalainen kiintokalusteita valmistava yritys. Valmistamme keittiö-, WC / kylpyhuone-, ja komerosarjoja mittatilaustyönä asiakkaan toiveiden mukaan.
Ammattitaitoinen henkilökuntamme palvelee Sinua keittiöasioissa ja löytää Sinulle parhaat ja käytännöllisimmät ratkaisut keittiöösi.

Romanttinen

Talonpoikaistyylinen keittiö syntyy koristeellisista ja runsaista muodoista. Koristeelliset päätyelementit, liesikuvut ja listoitukset tuovat keittiöön perinteikkään ulkonäön kuitenkin säilyttäen nykypäivän tekniset ominaisuudet.

Klassinen

Suosittu keittiömalli loistaa valoisuudellaan ja runsailla kaappitiloillaan. Klassiseen keittiömalliin on helppo yhdistää vaikutteita modernista tai romanttisesta keittiötyylistä. Klassinen keittiö sopii moneen kotiin.

Moderni

Pelkistetty keittiö on huippuluokan toimivuudellaan selkeä ja yksinkertainen. Lisäämällä ServoDrive moottoroidut laatikot sekä ovinostimet, siirrät keittiösi uudelle aikakaudelle.

Suunnittelemme ideasi keittiöksi

Kun aloitat keittiöprojektin, mieti ensin millaisia toiveita sinulla on keittiösi suhteen, mitä kaipaat tilaltasi? Huusholli Keittiön ammattitaitoiset suunnittelijat auttavat sinua löytämään sopivat ratkaisut kotiisi.

Kun ensimmäinen hahmotelma keittiöstä on tehty, saat upeat fotorealistiset kuvat, joista pystyt hyvin hahmottamaan kokonaisuuden.

Vinkkejä keittiön suunnitteluun

Vanhat pohjakuvat tilasta ovat aina ihanteellinen aloitus, mutta suunnittelijamme pärjää loistavasti myös yksinkertaisemmillakin mitoilla. Kalusteseinien mitat ja viemärinpaikka ovat tärkeimmät, jotta pääsemme alkuun. Näin SOME-aikakaudella olet varmaan löytänyt Instagramista, pinterestistä tai muualta monia ihania kohteita, näistä voitte antaa suunnittelijallemme vinkkiä minkä tyylisestä kokonaisuudesta haaveilette.

Kaikki lähtee liikkeelle pienestä unelmasta!

Inspiroidu

 

Selaa upeita keittiömallejamme netissä ja varaa aika Showroom näyttelytilaan, missä voit inspiroitua entistä enemmän.

Suunnittelu ja tarjous

 

Suunnittelijamme tekee kalustesuunnitelmasta visualisoinnin josta valmis lopputulos nähdään mahdollisimman tarkasti.

Rahoitus

 

Uuden keittiön rahoittamiseen on käytössämme joustavia rahoitusratkaisuja yhteistyössä Handelsbankenin kanssa.

Takuu

 

Mekanismeilla takuu on 10 vuotta. Rungoilla, ovilla ja pöytätasoilla takuu on 18 kuukautta valmistusvirheiden osalta.