Keittiöremontti / Simppeliä ja suoraviivaista

Keittiöremontti / Simppeliä ja suoraviivaista

Suunnitteletko sinäkin keittiöremonttia mutta et oikein tiedä mitä odottaa suunnitteluprojektilta?

 

Antamienne mittojen pohjalta piirrämme tilan johon kalusteet tulevat; tässä esimerkkinä 3D-kuvat omakotitalon keittiöstä, kohteessa on keittiöremontti suunnitteilla.
Eli huoneesta asiakas mittasi Meille uuniseinän mitan oviaukosta allas-seinään sekä allas-seinältä mitan ulkoseinästä oviaukkoon.
Myös jääkaappiseinästä saimme mitat, joten pystyimme heti suunnittelemaan tilaan sopivat kalusteet.
Saimme myös heti alkuvaiheessa viemärin sekä liesituulettimen paikat, joka helpottaa sijoittelua huomattavasti.

Tässä remontissa haluttiin ajatonta ja simppeliä, koska jossain vaiheessa pariskunta halusi rakentaa oman uuden kodin.
Ikkuna nurkassa haluttiin tuoda esiin, joten maustekaapin sijaan suunnittelimme keittiöön vapaasti sijoitettavan tuulettimen ja vaikka tilaa olisi ollut; jätimme kaapin tuulettimen oikealta puolelta pois.

Aikaisemmin keittiössä oli lattialiesi mutta vaihdoimme sen liesitasoon sekä erillisuuniin; tiesithän muuten, että saat Meiltä myös kodinkoneet?
Pistorasioita sijoiteltiin jääkaappiseinälle sekä uunin vasemmalle puolelle. Pistorasiaksi valikoitui Twist pistorasia RST:n värisenä.
Uunin vasemmalla puolella on myös kätevät sisälaatikot molemmissa ylälaatikoissa, eli toisessa on hyvä paikka mausteille ja toisessa aterimille ja Meiltä tulee aina kätevä muovinen aterinlokerikko joka keittiöön.
Nurkka haluttiin jättää ilman mekaniikka ja siellä onkin piilokulmakaappi hyllyllä, jonne mahtuu hyvin ne kipot ja laitteet mitä harvemmin käyttää.

Altaana on Line 6 RST allas joka on niin hyvän kokoinen, että toimisi vaikka kodinhoitohuoneessakin.
Altaan päällä on perinteinen astiankuivauskaappi jonka pohjassa on valutuspelti, eli vesi tippuu vain keskeltä kaappia, joten altaan reunoja ei tarvitse olla aina kuivaamassa.

Alla keittiön alustavat mittakuvat, josta näkeekin hyvin kuinka leveitä kaapistot ovat ja paljonko ne vievät tilaa kyseisellä seinällä.
Kuvista näkee myös kumpaan suuntaan ovet aukeavat.

Kun olette tyytyväisiä suunnitelmaan laskee myyjämme Teille tarjouksen. Pyrimme pitämään tarjouksen yksinkertaisena jotta Te tiedätte mitä olette ostamassa.
Erittelemme tarjouksen huoneittain, eli näet paljonko keittiö kustantaa ja paljonko esim. kodinhoitohuoneen kaapistot kustantavat, mikäli pyydätte tarjousta useamman tilan kalusteista.
Saatte myös listauksen mahdollisista lisävarusteista, jotta Teidän on helppo nähdä miten hinta muuttuu jos jätätte jonkun lisävarusteen, kuten esimerkiksi kulmamekanismin pois.

Paljonko tämä keittiöremontti sitten kustantaa kaikkine lisävarusteineen?

 

Tähän on asiakkaalla valittavissa periaatteessa kolme hintaluokkaa, jotka perustuvat täysin laatikkomekaniikkaan;
Metabox 3 070€
Tandembox 3 430€
Legrabox 3 630€

Käytin sanaa periaatteessa, koska eniten asiakkaat haluavat laatikoksi Legraboxia; varsinkin keittiöissä ja Metaboxia sitten muissa tiloissa joissa kuormitus ei ole yhtä suurta.
Metabox on laatikkomalleista vanhin ja kestää dynaamista kuormitusta 25kg kun taas Legraboxin on uusin malli ja kantavuus on 40kg.
Toinen paljon tykätty yksityiskohta Legraboxissa on se, että laatikon sivut ovat umpinaiset ja niissä ei ole niitä monille harmaita hiuksia tuottaneita reelinkiputkia, jolloin putken ja laatikon laidan välistä helposti putoaa tavaraa ulos.
Kuten nimestä varmasti päättelitte ovat laatikkomallit kaikki saman valmistajan Itävaltalaisen Blumin tekemiä, myös saranamme ja Aventos mekaniikkamme tulevat heiltä.
Mutta ehkä lisää niistä joku toinen kerta…

Alla vielä asiakkaan Moodboard jossa näettekin kootusti materiaalit sekä mainitsemani Legrabox laatikon.
Varastomallina Meillä on tämä valkoinen laatikko, mutta saatavilla on kuitenkin harmaata sekä mustaa tehdastilauksena.

Toivottavasti tämä hiukan avasi sitä miten projekti Meillä lähtee käyntiin ja etenee siitä.
Suunnittelijoidemme yhteystiedot löytää täältä ja palvelemme Teitä joka arkipäivä kello 10:00-17:00.

Palaillaan! 🙂

-Linda, Huusholli Keittiöt

Keittiöremontti moodboard