Makeover osa 1

Makeover osa 1

Tiedätte varmaan tunteen, kun ei osaa tasan tarkkaan sanoa minkälaista muodonmuutosta on ajatellut mutta osaat kertoa millaisia tunteita, haluat kotiisi astuessa tuntea. Tämän kodin tavoitteena oli, että siitä huokuisi lämpö sekä harmonisuus. Haluttiin karsia kaikki ylimääräinen pois ja saada kodista avara, toiminnallinen ja yhtenäinen. Kunnon makeover asunnolle on siis ainakin luvassa!

Koti on 63 neliön kerrostalohuoneisto, joka on valmistunut vuonna 1962, jossa on kolme huonetta, keittiö sekä sauna. Pohjaratkaisu kaipasi hiukan modernisointia innovatiivisilla ratkaisuilla ja pinnat hyppysellisen rakkautta. Hyvällä mielikuvituksella pystyi jo sisälle astuessaan kuvittelemaan lopputuloksen, tuntemaan sen kodikkuuden mikä remontin jälkeen tästäkin kodista varmasti huokuu.

Runsaasti säilytystilaa mutta…

Keittiössä oli runsaasti säilytystilaa mutta säilytystilan myötä keittiö oli myös hiukan ahdas. Komerot jääkaapin edessä tekivät kokonaisuudesta hiukan vanhanaikaisen ja epäkäytännöllisen tämän päivän tarpeet huomioon ottaen. Koska kodissa ei ollut pesuhuoneessa tilaa kodinhoidolle oli ratkaisuja keksittävä ja pyykinpesukone oli siirretty keittiöön, koneen äänet toki hiukan latistavat lauantai-illan tunnelmaa, kun haluaisi viettää rauhallista koti-iltaa ystäviensä kanssa.

Sisäänrakennetut komerot olivat aikaisemmin yleinen ratkaisu ja niitähän löytyi melkein jokaisesta huoneesta täälläkin. Isona plussana koettiin vaatehuone, johon oli kulku käytävältä / olohuoneesta, koska tänne mahtui loistavasti asukkaiden vaatteet. Saunakaan ei vaadi kuin hiukan fiksausta ja kylpyhuoneen laatat hiukan maalia, niin ilme muuttuu jo paljon.

Mitä uskotte; saako tästä sellaisen avaran ja modernin kodin mitä haaveissa olisi?

Jatkoa luvassa kun julkaisemme makeover osa kahden…

PS. tiesithän, että pystyt varaamaan ajan suunnittelijalle kätevästi sivujemme kautta?