Keittiön yksityiskohdat

Mekanismit


Laatikostoihin on saatavana lukuisia erilaisia säilytysvaihtoehtoja keittiön erilaisille työkaluille ja esineille. Esimerkiksi tilanjakajat voit asettaa mieleiseesi asentoon. Jopa talouskelmu- ja alumiinifoliorullien säilytykseen ja leikkaukseen löytyy erittäin innovatiivinen ratkaisu. Selaa allaolevia kuvia ja tutustu.

SERVO-DRIVE mullistaa laatikoiden avautumisen. Vetimettömät laatikot on nyt helppo avata vain kevyellä painalluksella. SERVO-DRIVE ihastuttaa ja herättää tunteita. Laatikoiden sähköinen avautuminen täyttää liikkeen vapauden vaatimukset ja luo uusia mahdollisuuksia keittiösuunnitteluun. SERVO-DRIVE asennetaan valmiiksi tehtaalla ja se on helppo käyttöönottaa asennuspaikalla.

Takaisin ylös


Kulmaratkaisut


SPACE-CORNER kulmamekanismilla nurkan kaukaisinkin kohta saadaan käytettyä tehokkaasti. Isot laatikot kannattaa sisustaa käyttötarpeen mukaan.

LeMans - kulmamekanismilla piilonurkkaisessa kulmakaapissa saadaan takimmatkin tavarat kätevästi esille. Mekanismi sisältää kaksi hyllyä oikea- tai vasenkätisenä.

Magic Corner on todella toimiva piilonurkkavaihtoehto. Tässä kulmamekanismissa ovi kääntyy kuin itsestään aukon edestä pois kaappia avatessa. Vakiona sulkuautomatiikka.

Takaisin ylös


Valaistus


Keittiön valaistukseen on saatavilla jokaiseen tyyliin ja käyttökohteeseen sopivia valaisimia. Perinteinen keittiövalaistus muodostuu loisteputkista. Halogeenivaloilla voit tuoda keittiöön lämpöä ja LED-valot ovat nykyaikaisia ja energiatehokkaita. LED-valojen energiatehokkuuden vuoksi niitä voidaan asentaa paristotoimisina esimerkiksi laatikostoiden sisälle. Tässä muutamia ideoita kuvina.

Takaisin ylös


Ovet


Lukuisat vetimet, ovet ja tasot määrittävät keittiön yleisilmeen. Osaavat myyjämme osaavat valita näistä Sinun tyyliisi sopivimmat yhdistelmät. Keittiön päälinja jakaa vetimet, ovet ja tasot selkeisiin ryhmiin. Tule tutustumaan vaihtoehtoihin tehtaanmyymälämme Showroomiin.

Takaisin ylös


Vetimet


Takaisin ylös


Tasot


Takaisin ylös


Altaat


Allasvaihtoehtoja on useita ja eri materiaaleista. Valmistajien sivuilta löydät enemmän vaihtoehtoja. Tule tutustumaan vaihtoehtoihin tehtaanmyymälämme Showroomiin.

Takaisin ylös